SP Teollisuuspalvelu Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut laivojen ja laivalohkojen hitsaus-, maalaus-, kokoonpanotöihin sekä erilaisten laitteiden asennustöihin. Liiketoimintaamme kuuluvat myös teollisuuden rakennushitsaus ja maalaus. SP teollisuuspalvelu Oy-konserniin kuuluvat emoyhtiö SP teollisuuspalvelu Oy lisäksi tytäryhtiöt Bulgariassa, Liettuassa ja Romaniassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, Raumalla.

Nautimme asiakkaiden luottamuksesta ja tyytyväisyydestä, koska toimintamme perustuu jokaisen työyhteisömme jäsenen sitoutumiseen organisaatiomme vastuullisuuteen, tehokkuuteen, korkeisiin laatuvaatimuksiin ja joustavuuteen.

Konsernillamme on tiiviit yhteistyösuhteet Baltian maiden, Bulgarian ja Romanian alihankkijayritysten kanssa. Niin ollen käytettävissämme on yli 120+ hyvin koulutettua asiantuntijaa ja ammattilaista runkotyöntekijää, hitsaaja, putkiasentajaa, sähköasentajaa ja maalaria. Esimerkiksi kaikki hitsaajamme hallitsevat lähes kaikki hitsaustekniikat ja -prosessit, kuten (MIG, MAG, 135, 136 ja 138-H-L045 ss nd) / (111-H-L045ss nd) / (TIG 141, 142, 143, 145 - HL045ss ND), pistehitsauksen (PA, PB, PC, PD, PE, PF, PH-levy)

Hitsaajamme ovat pätevöityjä Lloyd’s Register:in, DNV ja Bureau Veritas sertifikaateilla. Työryhmät ovat itsenäisiä, omajohtoisia ja päteviä moniulotteisten projektien vastuulliseen suorittamiseen. Kannamme vastuun jokaisesta työvaiheesta ja työsuorituksesta ja takaamme huippulaatua pitkäaikaisella aikavälillä.

Olemme saaneet vankkaa näyttöä kansainvälisissä projekteissa monessa EU-maassa, kuten Ranskassa, Liettuassa, Virossa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Täältä löydät meidän suosittelijamme: linkki
Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Voit pyytää tarjousta tai vain esittää kysymyksiä. Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä arkisin 24 tunnin kuluessa.

Katso yrityksemme esittely tästä

Kiireellisissä tapauksissa pyydämme sinua soittamaan suoraan palvelunumeroomme +358 50 351 1670



OTA YHTEYTTÄ